Faciliteiten & tarieven


Wij heten u graag welkom in onze haven!

De haven biedt plaats aan 130 schepen, met een maximale lengte van 12,50 meter. (langere schepen alleen na overleg met de havenmeester). Op de steigers zijn er aansluitingen voor 220V (6 amp) en watertappunten (slanghaspels verkrijgbaar op het havenkantoor).

Het haventerrein is afgesloten met hekken en ’s nachts ruim verlicht. In ons geheel gerenoveerde clubgebouw treft u het havenkantoor aan en het compleet vernieuwde sanitair. Ook kunt u gebruik maken van Wifi op de haven. .


Lees meer

Bezoek Rotterdam


Dagje uit in de stad

Met twee busverbindingen vlak bij de haven komt u snel in het centrum van Rotterdam, bij het Centraal Station (lijn 33) of bijvoorbeeld de Markthal (lijn 32).

Voor uw boodschappen kunt u bijvoorbeeld terecht bij de winkels in het centrum van Overschie, dit ligt op zo’n 15 minuten wandelen vanaf de haven. Eventueel kunt u onze leenfietsen gebruiken als deze beschikbaar zijn.


Lees meer

Vaarweginformatie


Ook grotere schepen hoger dan 3,60 meter kunnen onze haven bereiken. Hiervoor dient men 1 uur van tevoren bediening van de Jonkersbrug aan te vragen.


Lees meer

WSV Blijdorp

groene oase van rust aan de rand van Rotterdam

Hoe bereikt u onze haven?

Komende vanuit de richting van de Parksluizen vaart u via de Coolhaven en de Delfshavense Schie. Vlak voor de Giessenbrug (u bent net aan uw bakboordzijde de Van Nelle fabriek gepasseerd) slaat u naar stuurboord af het Schie-Schiekanaal op.
Komende vanuit de richting van Delft vaart u via de Delftse Schie, de Schie en de Delfshavense Schie. Vlak na de Giessenbrug slaat u naar bakboord af het Schie-Schiekanaal op.
Meteen bij het opvaren van het Schie-Schiekanaal passeert u de Jonkersbrug; deze heeft een doorvaarthoogte van 3,60 meter. Voor hogere schepen kunt u één uur tevoren brugbediening aanvragen. (VHF 22 of per telefoon: 010 - 415 32 47 of 06 - 13 903 336)

Na ongeveer 250 meter is aan de stuurboordzijde de ingang van de haven van WSV Blijdorp (Fokhaven).
Bij het binnenvaren van de haven ziet u schuin stuurboord uit de meldsteiger. U kunt hier afmeren voor overleg met de havenmeester. Meestal wordt u daar al opgewacht door de havenmeester of één van onze leden. Als dat niet het geval is, kunt u naar het havenkantoor in het clubhuis lopen en/of de havenmeester bellen, tel: 06 - 41 665 771. U krijgt een ligplaats aangewezen.

Wij wensen u een aangenaam verblijf in onze haven!

Direct bij de stad, goede bereikbaarheid, goede verbindingen en toch rust en groen.