Oproep aan leden met een SVH Diploma

Hallo Blijdorpers,

Namens het bestuur wil ik graag de volgende oproep doen. Wij hebben sinds vorig jaar een schitterend nieuw Clubhuis. In dat Clubhuis word een hapje gegeten en gedronken, waaronder alcohol. Omdat wij alcohol schenken zijn wij verplicht om een horeca vergunning te hebben. Om die aanvraag te kunnen doen hebben wij minimaal 2 personen nodig die in het bezit zijn van het SVH diploma. De gemeente controleert op de SVH website of leidinggevenden een SVH verklaring Sociale Hygiëne hebben.

Tevens zullen een aantal Clubhuismedewerkers ook een IVA ( Instructie Verantwoord Alcohol schenken) moeten volgen. Dat kan online ( een uurtje van uw tijd met een IVA certificaat als resultaat).

Dus, heeft u een SVH diploma en bent u bereid die en uw naam ter beschikking te stellen van de vereniging voor de aanvraag van de Horeca vergunning, meld u dit aub bij mij of stuur een mail naar ondergetekende. Heeft u vragen, stel ze gerust! Wij hopen op uw reactie.

Namens het bestuur,

Marcel